normal ke

Baby kurang gerak ketika kandungan 6 bulan, nak masuk 7 bulan. Biasa dia aktif, tapi dah 2 hari tendangan seperti lemah.

1 Balas

Mcm sy jugak nak masuk 28w ni, kejap aktif kejap tak. Tak tahu laa baby tido satu hari ke ape. Try la minum air sejuk/manis. Tengok dia gerak tak.

4y ago

Haah baby memang macam tu. Padahal dia aktif je dkt dalam. Kita je laa kejap dapat rasa kejap tak. Kadang2 sbb perut kita tebal. Tak pun ruang masih luas lagi utk dia 😁