Baby suka tido dalam perut

Baby korang suka tido dalam perut tak?n mcm mne korang kira dia gerak ea..sebab susah betul nak suruh dia gerak..tekan2 tak jalan goncang perut pon tak jalan..sampai pegi scan lah sebab dia tak gerak..bila dr check semua oky..dr suruh makan chocolate ke aiskrim ke..tapi dia tetap tido..selesa sgt agak nye..ape lagi yg boleh buat ea untuk dia bangun?

8 Balas

hm samalah kita. sy pon kkdg jdi risau 😂 perut plk lemak tebal bertmbh tmbah risau. tpi bila pkul 12mlm-4pgi brulah dia nk gerak aktif. hritu prnah shrian dia tk gerak, sy dh fkir dh klau pkul 12mlm ni tk gerak mmg sy gi hospital skli tu dia gerak 😂 suka buat kita risau haih laa