Do you prefer baby boy or girl?
Voice your Opinion
Baby girl
Baby boy

4726 respon

110 Balas

Tak kisah. Bab jantina, Allah bagi boy, alhamdulillah. Allah bg girl, alhamdulillah. Y paling sy utamakan adalah kesihatan anak. Jantina mmg xfikir. Suprise masa bersalin. Sy ibu 3 boy... Edited : alhamdulillah sy dh selamat melahirkan ank ke4, baby girl. Suprise yg Allah berikan sgt buat kami terkejut dan betul2 suprise! Terima kasih Allah. Jantina x penting. Y penting smga kami kental dlm mendidik 4 org ank kami shgga dewasa kelak.

Anak sulung rata2 nk baby boy. Tp sebagai manusia, kita kena syukur Allah nk bg rezeki tak kira jantina baby. Sbb yg penting kita nk didik dia.

For this pregnancy more prefer baby girl coz i had 3 heroes now... But its ok if i still will get baby boy... Both r rezeki from allah

x kisah sebenarnya..asalkn baby sht ,ckup sifat..syukur sgt²..tp last pregnancy ni,nk kne tau jgk,sbb nya bju smua dh xde..😅

tk kisah bby boy ke girl. tpi first pregnant dlu nk bby boy. alhamdulilah dpt bby boy. nti skn dtg yg no2 nk bby girl pula .

Kalau boleh nk both..la ni bby gurl..xpela next coming up 2 taun akn dtg hopefully leh dpt bby boy plak..aamiin 😂😂✌

Boy...tp if girl pn xkisah sbb dua2 ank yg duk dlm rahim sndri, benih drpd diri n husben..loves ank ibu🥰😍

Girl sebab dah ada 2 boys, 1 girl. Tapi tetap berlapang dada utk terima, asalkan baby dilahirkan dgn sihat 💖

yg paling penting baby sihat, no complication dah bersyukur sgt2. samada baby boy or girl, terserah kpd Tuhan

Anak ke 3 dah. Lelaki perempuan tak kisah janji sihat sempurna sebab anak 1st lelaki anak 2nd perempuan.