Kembar ke tak?

Baby gerak dua arah berbeza setiap kali pergerakan tanda hamil kembar ke?

18 Balas

Dah 23week takkan la belum scan?Tak try scan dkat swasta? Tanya soalan pun xlogik aihhhh. Macam lah orang dlm ni blh scan🙄

7mo ago

@Anna.R agak2 la nak backup tt pun. takkan 23weeks tak scan lagi kot. Takkan tak bukak buku pink lagi kan. Tak logic akal

Doctor xckap ape ke? Saya baby gerak 2 tempat berbeza juga slalu sbab tangan kaki gerak. Tp baby sorang je.

Pelik ni. Awak tak pernah scan ke masa pregnant? Dari scan je kita boleh tau ada berapa kantung

tgn bby dkt arah lain kaki arah lain kepala arah lain. kalau smua gerak serentak

Dah berapa weeks? Saya 18 weeks , kembar tp blom rasa apa2 pergerakkan 😂

7mo ago

dia saje saje nak show of. dia pregnant twins itu jer .bukan ape pun drama saje

Scan ke tidak? Xkan x nmpak kalau scan.

ok terima kasih..

berapa weeks