Hamil kembar atau tunggal?

Saya nak tanya kalau moms kat sini yg ada experience hamil kembar. Saya pregnnt anak ke 7. Pregnnt kali ni lain sikit. Dah rasa baby gerak di minggu ke-16 lg. Baby gerak dua arah berbeza tiap kali. Sorg ke kiri sorg ke kanan atau sorg ke atas sorg ke bwh.saya blm scan dan tak pernah hamil kembar. Tak ada simptom lesu atau mual melampau dan perut tak terlalu besar. Umur pun dah nak cecah 41 tahun.

5 Balas

Hahahah Kak..Bukan Awak Semlm dah Post Tanya Soalan sama ke .semlm x hide name . Sekarang hide name knp takut ke kena Kecam lagi ke .Sebap tadi pagi pun Ade tengo post you ..u reply kat Sy .. 😂😂😂Sy Ade baca Ade org marah you juga . semlm punya post awak ckp ..Awak pregnant anak ke 8 .sekarang ckp anak ke 7 mn yg betul nie Kakak hoi .. lagi semlm u ckp u 23 weeks. mesti dah buka buku pink Dan awak mesti dah Tau .. pregnant twins or single .. knp kakak hoi nak show of ke yg u pregnant twins Jaga2 laa..Jgn over drama ye. takut nanti dlm perut u hilang ye Terima kasih 😊😂

Sy first time mom dpt rasa gerak baby dr 16w jgk. Bkn stakat dua arah berbeza, 4 arah pn slalu je. Kiri kanan atas bawah. Tp so far scan mmg single je la cuma baby aktif sgt sampai doktor pn tegur jarang tengok baby aktif cmnni masa tgh scan, but it’s a good thing. Klu nk tau twin or not bkn melalui gerakan je, tp melalui scan.

NAK TAU TWIN KE TAK, KENA SCAN AKAK OII. GI JE LAH SCAN. Dah rasa gerakkan baby dari minggu ke-16? Tapi belum scan? Dah kenapa tak scan lagi? Tak buka buku pink lagi ke maksudnya? Entah pape lah soalan nya pun. Fikir dulu sblm tanya. Nak tau dalam rahim tu ada berapa janin hanya boleh tau melalui scan. Takde simptom2

7mo ago

ye sis. twin. kalau dh sorang gerak kiri sorang gerak kanan .kang tetiba sorang lagi kt bawah haaa dh jadi triplet pulak. hihihihi gurauuuuu.. 😅

ni yg tnya soalan org yg sama nama SAM online tu ke?? mcm sama je soalan 😬… di sebabkan awak xscan lg.. mngikut firasat sy sbg ahli nujum..sy rasa hamil kembar tu 📏📏(gurau2) 😅😅.sis g la scan ya.. bru blh tahu..bby kembar atau x.. 🙂

7mo ago

💯Org Sama ..

adakah ni simptom hamil kembar?