38week 2days

baby dh 38week 2days tp sy xade rasa pape sakit melainkan sakit dibahagian pelvik.. smlm ade keluar darah dan dh pergi hospital, masih tiada jln bukaan lg.. then pg ni pon pelvik still keluar darah warna coklat2.. adakah berbahaya??

1 Balas

Bayi aktif tak? Klu bayi ok, tngu jela sis tanda lain dtg. Dh pg hosp kan.. Klu disusuli tanda lain, pg hosp lg..

5y ago

baby aktif aje gerak.. kdg2 tu kejang je rasa sbb die static 1tmpat.. tq sis