39weeks 2days

Akhirnya kesini kita.. 2pg air ketuban keluar ..turun darah masa kencing.. g hospital bukaan baru 3cm.. doakan saya yea ibu2..sekarang tgh sakit contraction.. 😅

39weeks 2days
54 Balas

semoga dipermudahkan urusan bersalin sis.. sy baru 37w.. da terase sakit2.. belakang n pinggul. genap 40w, misi soh admit n kene induce.. harap urusan sy juge dipermudahkan..aamiin

semoga dipermudahkan.. saya 39w1d. ada tanda pinkish blood + lendir... tapi xda rasa sakit pape lg.. tgh siap nak g hosp..

4y ago

klau ank firs mmg lmbt sis.. tapi sis jalan2 jaa spya bntu bukaan cpat.. sya pn ank first 2014 mau 2hri jgk bru bsalin sehari turun tanda x sakit lagi bukaan pn blm.. hri kdua bukaan 1cm kul 7pagi... mlm kul 7 baru 4cm tu pn tramat sakit sbb bby bsar... kul 1.50am bru bsalin 😂

semoga selamat dan mudah bersalin sis.... aduhhhh.. bila la sy ni nk turun tanda..due kt sama ni nampak gayanya

Semoga dipermudahkan . Saya drpd 15/10 masih 1cm anak first . Mcm mana ye sis ? Darah pon dh turun dua hri 😫😫

4y ago

alaaa sama. baru pg td turun darah.. takda rasa sakit pape lagi.. dr suh balik.. sis da bersalin ka..

semoga di permudahkan urusan..amin..semoga ibu dan ank selamat ye..saya ne sekarang 7 bulan ..

semoga dipermudahkan urusan mommy , sya pun harini baru admit ward 39m 6h . baru 2cm bukaan .

Semoga Allah permudahkan urusan bersalin sis.. Aamiin.. Saya pun tgh tgu turun tanda 38w 5d.

semoga dipermdhkn urusan bersalin and diberikn kesihatan yg baik bt mommy and baby.. Aamiin

semoga dipermudahkan semua urusan ibu2 yg nk bersalin dalam mase terdekat ni. aamiin

semoga dipermudahkan berdebar plak rsenye.. sbb ag 2 month nk sampai tarikh due..