turun darah

Smlm sy turun darah then pergi hospital , bukaan 1cm drg suru balik . skrg ni rasa contraction sakit sgt tp tak pergi hosptl , takut jd bnda sama . rasa2 brapa lama lg nak bsalin ni ?

2 Balas

banyakkan jalan itik/ squat nak cepatkan bukaan. boleh jugak try baca surah Maryam or minum air selusuh. tapi kalau contraction tu kejap kejap and kerap, pegi je hospital. tu memang tanda nak bersalin dah puan

5y ago

sakit kerap 10 minit , darah pun masih kluar , kalau sy dah tak tahan mungkin sahur nanti sy g hospital . tq atas nasihat akak ☺️

Gi je hospital sis .. x pe klu suruh balik... Janji pegi...

5y ago

Eh... Gi hospital...takut dah Ada bukaan