Hives? Ruam? Gegata?

Baby dah 3 hari keluar ni. Dah ke klinik cuma bagi calamine losyen. Ada tak parents pernah ada baby yg masalah ni? Anyway baby fully breastfeed. Kesian sangat baby, setiap kali ruam ni keluar mesti baby nangis tak selesa ?

Hives? Ruam? Gegata?
3 Balas

dr kt klinik ckp apa puan? saya suggest Skeenz balm ni sebab saya pakaikan anak (kalau ruam/gatal) balm ni. lain baby lain keserasian kan tp klu nak cuba sy boleh bantu. Apapun saya doakan anak puan cpt sembuh ya😘

Try apply baby cream joielle . Sesuai untuk kulit sensitif and eczema

gatal tu..prgi klinik nnti dpt ubt, gatal tu dia nk garu xpndai lgi