Ruam baby ,baby saya 3 bulan

Salam nk tnye krim ape yer yg elok untuk ruam baby??baby saya naik ruam celah2 peha,lengan,muka .dah sapu krim calamine doktor bgi,tpi x berkesan

2 Balas

try guna bedak merah pastu sapu lotion snow white. sy guna 2 tu tiap2 hari lps dia mandi. alhamdulillah berkesan untk aank sy yg kenaa ruam susu ataupun gatal2.

Boleh guna jenama Pureen Nappy Rash Cream. Sy guna kat anak sy memg cepat sgt baik. Best. Selain tu, jenama sudocream dan Drapolene.