Betul atau Salah: Masa first trimester tak sabar nak nampak baby bump, tapi bila dah masuk third trimester rasa diri macam berisi sangat je

Voice your Opinion
Betul
Salah

1530 respon

8 Balas

Salah. Sebab saya okay je kalau tak nampak baby bump as long saya dan baby sihat. Tapi yang part third trimester tu ya memang rasa mendadak naik berat

salah sbb kalau boleh nak perut kecik je. saya ni low profile. malas nak bgtau org yg saya mengandung. kalau boleh nak tiba2 dah cuti bersalin huhu

semoga baby saya sihat dan skrg dia asyik bergerak slow2 nmpk perut bergerak...hehehe.comell

Saya steady je. Lagi nak sorokkan baby bump adalah. Nak masuk 7 bulan tak boleh sorok dah 😅

Lagi suka tk nmpk baby bump Pasal nyaa tau tau mngndung

terasa Bila org ckp preggy Kali ni kembang semcm.

selagi leh sorok kita sorokkan..sbb xnk ade org terasa

normal la tu sis