Assalamualaikum nk tnye spe thu ubt Klau ank brk brdrh baby umur 2bln,dh 4hry brk brdrh xbrhnti hnti

Baby brk brdrh

5 Balas

macam bbybsaya baru ni..g klinik kena transfer hospital dan admit..on antibiotik dan alhamdulillah dah sihat..result negative rotavirus,kuman dalam darah dan kuman dalam najis pon negatif

Lebih baik pergi hospital. Baby bawah umur 1 tahun tak boleh bagi makan ubat.

ubat dia pergi emergency. bg dktr check tkut ada mslh pd usus

pergi hospital sis. jgn biarkan cm tu.

Pergi hospital