Ade tk kt sini msa prgnnt hidung asyik brdrah,normal ke tu,tadi sy mnth kol 3pgi persan hidung brdrh

5 Balas

Ada. Saya dulu 1st pregnancy kerap berdarah hidung. Mmg normal. Habis bersalin dah stop. Apa2 pun refer doc jgk dan banyakkan minum air suam ye

Ya normal kalau x terlampau byk sgt darah tu keluar.. sbb salur darah time mengandung ni dia mengembang sbb hormon meningkat..

Saya mula2 pregnant mmg asyik hidung berdarah rasanya smpi 4-5 bulan baru stop.

sy dri ank no 3.darah tebal hidung kiri sahaje