Anak 4 bulan demam lepas cucuk. Sy bg syrup ibuprofen. Nampak improving.

Dia ceria mnum susu slra brk kncing ok. Selsma btuk improving. Hri ketiga smlm xde dh dmam. Hri ni hri keempt ade plak temp naik. Bagi lagi syrup ibuprofen. Bila akan hilang dmam ni. Risau plak mkn ubt bnyk sgt.help

1 Balas

doctor yg bgi ubt or ibu yg beli sendiri dkt farmasi? kalau doctor yg bagi selalu nya dh siap dgn prescription. bpe ml bpe kali sehari semua. ikut je yg doctor bagi.