Hi alls mum..nak tnya hri tu gi scan doc nmpak jantina baby boy adakah itu btul?..sbb nak kpastian

Baby boy or girl

9 Balas

masa buat scan kandungan umur brpa week,buat detail scan ker,scan biasa.sya buat detail scan msa 17week,alhamdulillah in sha Allah baby boy,syukur sgt sbb anak pertama princess dah 16yrs😍🤗

Kadang betul , kadang salah .. kalau nak kepastian betul u kena buat details scan .

kalau scan beshe2 je.. ade betul ade salah.. kne detail scan baru boleh kpstian

Tanya sini tak mmbantu sis bila dr dah cakap boy ..betul la

Week 16 ke atas boleh cek jantina. Sama ada jelas atau tak

tengok lah berapa week sis scan?baik +20 week

blh jdi betul , kadang blh jdi slh..

Btol tu tak kn doktor nk tipu haha

kdg betul kdg slah