tadi scan 33mnggu...

Tnya doktor..jantina..girl or boy...doktor ckp tdak nmpak..sbb kena kaki..ramai yg ckp bby girl..?

2 Balas

hheheheh . tapi tak tentu jugak sis . sy punya sister in law scan tak nmpak .mula3 dia ingt perempuan then dibelinya barang3 baby girl . . last3 keluar laki😂😂 maka baby pun pkailah barang3 pink

Sy pun scan xnmpk jantina lg. Da 33wk ni. Stress btol nk cari baju. Kena cari unisex. Rmi ckp girl tp takut nk mngharap.