selamat bersalin

Baby boy .. 2.9kg .. 18 hb 12 19

selamat bersalin
81 Balas

Almdulilh... Selmat berpntg... Doa kn saya jugk dpt bby boy... Sngt mengharapkn... Sebb da ada 3 cewek... Due mac ni

4y ago

InsyaAllah .. Doa ye sllu .. Doa ibu mengandung ni makbul 😊

Comel laa awk. Sama berat dgn baby sy masa lahir. Muka pon bambam. 😊😇

Alhamdulillahh. Hensemnyaaaa awak❤️❤️. Baby kite DD bulan 3, boy jugak🤗

wahh. saya pun baru habis bersalin pada 18/12/2019. bbygirl dgn berat 2.95kg hihi

4y ago

Thniah jgk 🤗

Tahniah puan..doakan sy no 3 ni boy. Mengharap boy..inshallah

4y ago

Owh..ayam dan ikan la yea..inshallah tuela sh 20minggu xscan jantina lg

thniah sis..slmt brpntg...x sabr nk cium bau bby😍

Alhamdulillah..tahniah & selamat berpantang 💕

Tahniah mommy!! 👏🏻👏🏻 comel je dia tido 😍

alhamdulillah.. tahniahh... selamat berpantang

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang