selamat Bersalin

Assalamualaikum semua .. Terima kasih atas tips yang telah diberi Saya ibu gdm on insulin selamat lahirkan baby boy secara normal delivery ..induce 2x Pd 19/12/19 @ 3.19kg , 2.25am . terima kasih semua ❀

21 Balas

Alhamdulillah...3.19 kg ok la kan.x dak la besar sgt.biasa ja.ramai ckp bby gdm akn besar.sy pun gdm gak.doakan saya pun selamat melahirkan nanti...😊

Berapa minggu puan bersalin? Boleh share pngalam kena induce, dan bersalin? Sbb sy pun gdm on insulin

Selamat berpantang kak.. boleh saya tahu minggu brp akk sangkut gdm.. and brp lama akk dlm insulin

hye kak bpe mnggu ya delivery.. gdm on insulin blh brsalin normal ke..tlg Sy kak ..Sy nk sgt normal

1y ago

Dah puan yg post ni kata dia gdm on insulin normal delivery. maksudnya boleh brsalin normal laa tu.. Apa2 pn nt tngk pda kdaan tbuh ibu jg masa nak bersalin tu, apa2 boleh jadi msa tu so lbh baik prepare utk sebarang kmungkinan.

Waalaikumussalam wbt. Selamat berpantang sis. Moga sis & baby sihat walafiat. Aaaminn.

Tahniah sis doakn sya pulk ye dimudahkn bersalin normal SBB sya pun gdm insulin

Tahniah sis. Selamat berpantang. Anak kita share tarikh yang sama. Hihi

Wsalam.. Tahniah.. Cantik befday date.. Semoga anak mbesar dgn sihat

Tahniah sis...selamat berpantang...sis bersalin ms brp minggu?

Alhamdulillah tahniah sis.. selamat berpantang