When your baby begin to crawl?
Voice your Opinion
3-4 months
4-5 months
5-6 months
After 6 months

2450 respon

19 Balas

3 Bulan Dah Pandai Berpusing .. 4Bulan Pandai Meniarap N Mula Belajar Merangkak .. 5bulan Dah Pandai Berdiri & Merangkak Laju .. 6bulan Dah Mula Memanjat Kerusi Meja , Panjat Walker Sendiri , Turun Walker Sendiri .. Now Baru Masuk 7bulan , Bertatih ..

After 6 month coz shes skip the normal.step..then back.to.normal.one do the previous step what her not achieve b4.. (suke sgt dia langkau2.. pastu nk undo balik step yg trlepas..😅😅✌pelik x?) Hehe

nampak skali je dia merangkak masa 4-5m gitu. lebih nak berdiri terus. advance nyah....

5 ke 6 bln. .lps 2 7bln da sbok nk bdri. .10bln++ da mnapak 11 bln tros laju bjln🤣

baby i xmrngkak but menhensot strt 7 bulan.. 11 bulan dh strt jalan

Umur 5 Bulan pun masih bertatih nak meniarap

Umur 5 Bulan baru start meniarap

After 6 months

Coming soon..

After 6 month