Nak tanyaaa

Baby 4 bulan ni memang kurang minum susu ke ? Kadang risau jugak ..dh 4-6j tpi x berapa sngat nk minum susu. Pampers pon tukar dlm 3 kali sehari. Kadang2 bila bagi susu sikit je minum pastu tolak botol dgn lidah lagi2 waktu malam.

2 Balas

sme sis! baby sye pun cmtu.. penah bgtw nurse tp nurse xde ckp pape pn.. sbb berat n tggi dye naik ok.. berak pn ok.. da byk da susu bazir sbb bncuh dye x nak mnum pn.. skg sye tggu je dye msuk 6 bln nak stat ajar mkn...

1y ago

ank sy 4 bln nk masuk 5 pun mcm tu . bila bg susu guna sudu minum la juga tp biasalah sepah2 sikit