Bayi 3 bulan lebih susah minum susu

Hai, nak tanya, baby 4 bulan sebelum ni okay je minum botol, kadang minum susu yg dipam, kadang susu formula, kadang bf... Cuma kebelakangan ni, susah utk dia minum dalam botol, baik susu ibu mahupun formula... Adakah perlu tukar botol?? Atau ada cara lain untuk atasi nya? #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Balas

Nursing strike/ Growt spurt/ Tukar saiz puting susu botol. Teruskan offer susu dgn kasih syg kpd anak

2mo ago

Baik, terima kasih

Mmg masa2 mcmni anak nursing strike. Lepas sebulan lebih cmtu baru baby saya okay balik susu diaa