Nak tanyaaa

Baby 4 bulan ni memang kurang minum susu ke ? Kadang risau jugak ..dh 4-6j tpi x berapa sngat nk minum susu. Pampers pon tukar dlm 3 kali sehari. Kadang2 bila bagi susu sikit je minum pastu tolak botol dgn lidah lagi2 waktu malam.

2 Balas

xpasti. kalau ikot mommy dlm app ni ramai je anak kurang menyusu. jadi sy xpasti benda tu normal atau tak. lebih baik awak dptkan advise dr paed/doctor. mcm anak sy lg meningkat usia mmg oz makin meningkat smpi skrg walaupon usia dia dh dua tahun. 2nd baby pon sama kuat susu

sme sis! baby sye pun cmtu.. penah bgtw nurse tp nurse xde ckp pape pn.. sbb berat n tggi dye naik ok.. berak pn ok.. da byk da susu bazir sbb bncuh dye x nak mnum pn.. skg sye tggu je dye msuk 6 bln nak stat ajar mkn...

1y ago

ank sy 4 bln nk masuk 5 pun mcm tu . bila bg susu guna sudu minum la juga tp biasalah sepah2 sikit