Baby 6 kurang minum susu

Normal ke baby 6 bulan bru start makan..skrng ni kurang betul nk minum susu..slalu sehari x sampai pon 20onz..risau lh..bila makan pon xde lh dia telan bnyk sngt still dlm penerimaan..Tpi susu dia betul2 kurang dh skrng

1 Balas

takpe. skrg fokus tuk mknn..susu tu da kurg pon xpe da. kalo dy kerap susu nt lg susah nak bg mkn sbb da knyg kt susu.

3mo ago

Maaf puan wlupn baby dh makan, tp susu ttp primary, makan dibawah usia 1 tahun hanyalah complimentary saja, yg pnting susu msih utama ya