Demam campak

Baby 11 bulan. Ptg td baru perasan ada bintik bintik merah kat belakang badan baby. Adakah ini demam campak? Apa pandangan?

Demam campak
22 Balas

klu sis mau kepastian pigi klinik o hospital spya tau n drg bg ubat yg sesuai...mcm baby sy pena kena mcm ni lepas baik demam tumbuh gg....lg byk bintik2 merah mcm ruam mcm jg campak depan belakang...takut makin teruk sy bawa pigi hospital cek...syukur la doc ckp kesan dr demam ja n kena bg ubat sapu spya kulit x kering..mmg akan kuar ruam tu....tp kena pantau jga takut cmpk...klu lg luarbiasa de pnya bintik ada air trus g spital maybe cmpk ...itu yg doc pesan dgn sy...

2y ago

betul tu sis.sama keadaan dgn ank saya..lepas demam tumbuh gigi ,kemudian keluar bintik bintik merah ni..lepas tu hilang dengan sdrnya..