My baby girl demam

Anak sy umur 9m25d ..start demam hari ahad (30/05/2021).then sembuh hari selasa (01/06/2021).. esoknya hari rabu (02/06/2021) sy nmpk ad ruam /bintik merah sekitar badan & bwh leher.. sy pi klinik & doc ckp bintik² merah mncul kemungkinan effect demam .. not suspect demam campak.. if nk taw kena tggu after 2-3 hari .. doc bg ubt antibiotic & demam je.. soalan sy, susah ke nk detect demam campak pd awal² ye? Dan apa tanda² demam campak yg lain selain naik bintik merah? #ingintahu

1 Balas

anak sy mula² naik sikit je bintik².esoknya makin bnyk, dan merah².. sy bawak pi klinik n doctor sahkan mmg demam campak.. sy tnye bahaya ke demam campak.. doc ckp No, just wait a couple days to recover..