Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee

Hi Ayah Ibu yang bakal menerima cahaya mata! Jom sertai peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee. Cari nama-nama hadiah di dalam puzzle ini dan 10 pemenang bertuah bakal memenangi set hadiah dari Tungbayee! Daftar di sini dulu: https://community.theasianparent.com/contest/peraduan-word-search-dari-tungbayee/1888?lng=en Kalau tidak dafta, tak sah ya! Contest akan bermula pada 19/5/2023 - 1/6/2023

Peraduan WORD SEARCH dari Tungbayee
152 Balas

JAWAPAN: 1️⃣Lighter 2️⃣Burner 3️⃣Lilin 4️⃣Tungku 5️⃣Herba Semoga ada rezeki saya dan baby utk menang peraduan ni ❤️ DONEALLSTEPS #TUNGBAYEE #THEASIAPARENT

Jawapan: 1.LIGHTER 2.LILIN 3.HERBA 4.TUNGKU 5.BURNER First time join contest moga ada rezki baby disini Done follow akaun Instagram @Tunbayee & @theasianparent. terima Kasih

Jawapan : -LIGHTER -TUNGKU -HERBA -BURNER -LILIN Semoga ada rezeki buat saya & baby yang tak lama lagi nak keluar dah hihihi 🤰🏻 Done follow tungbayee 💕💕💕

JAWAPAN : 1) LIGHTER 2) LILIN 3) BURNER 4) HERBA 5) TUNGKU Done ! Moga ada rezeki baby saya kali ni, yang bakal lahir july nanti🤲🏻🤩 #theasianparent #tungbayee

Jawapan : 1. LIGHTER 2.HERBA 3. LILIN 4. TUNGKU 5. BURNER SEMOGA ADA REZEKI SAYA UNTUK BERPANTANG DENGAN PRODUK DARI TUNGBAYEE ❤️❤️❤️ Ig : nurhqlizq_

Jawapan: 1. Burner 2. Lighter 3. Lilin 4. Herba 5. Tungku Semoga ada rezeki untuk isteri dan anak saya yg bakal lahir bulan 7 nanti. InsyaAllah 🥰🤲🏼💖

JAWAPAN : 1) LIGHTER 2) TUNGKU 3) HERBA 4) LILIN 5) BARNER bismillah,,,Smoga ade rezeki baby no 7 ,,,due 6/6/23,,, done all step #theasianparent #tubgbayee

Jawapan bagi peraduan ❓Word Search❓ 1) Tungku 2) Herba 3) Lighter 4) Lilin 5) Burner *Semoga ada rezeki baby kali ini 😘 #Tungbayee #theasianparents

Jawapan: 1. Burner 2. Lighter 3. Lilin 4. Herba 5. Tungku Semoga ada rezeki untuk isteri dan anak saya yg bakal lahir bulan 7 nanti 🥰🤲🏼💖

Semoga ada Rezeki saya sebagai “first mom” untuk mencuba Tungbayee ❤️ PERADUAN WORD SEARCH 1)Burner 2)Lilin 3)Lighter 4)Tungku 5)Herba