Awl menggadung boleh ke minum air kelapa..

Awal menggadung b

8 Balas

masa anak first saya takut nk minum sbb ramai cakap bahayala apa la . dh hujung baru minum . katanya bagus untuk bby. bila dtg sec bby . awal awal tahu mengandung je hari hari suami bawak balik air kelapa siap dlm buah tu lagi hahaaha parut isi muda makn dgn sedut air acah acah mcm kat bali . haha so far alhamdulillah .. anak keluar pun bersih je .

Boleh. Kalau based on artikel di TAP ni, air kelapa tak merbahaya untuk ibu hamil: https://my.theasianparent.com/air-kelapa-wanita-hamil #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sy minum je ..sbb trimester prtama yg boleh msuk hnya air kelapa n roti . yg lain bila mkn muntah balik ..tp tgok badan msing2 jgk ..ada org ckp xboleh ..

Boleh. Seeloknya tanpa gula. Try la minum segelas dulu dlm mase sehari. InsyaAllah ok je.

sy dr start tahu pregnant 6w dh minum air kelapa smpai la skrg dh msuk 29w..

Nak tumpang tnye. lepas minum air kelapa bole Makan ubat ke ?

Setengah org x boleh minum.

bolehh h je