keliruan

Bole ke di awl kehamilan minum air kelapa

9 Balas

time kandungan 12week aritu saya tanya doktr saya dah boleh minum air kelapa ke!! dktr kate setiap org x sama lain2. kdg2 ade org mnm die akn pening & munth serta cirit birit. nk tahu air kelapa sesuai dgn diri ketika mengandung dktr surh sy mnm secawan dulu klau xde pape itu bmakna sy slmt mnm air klpa. klau pening, munth & cirit birit baik elakkan mnm air klpa.

Boleh...sy minum je..apa sahaja..tp dlm kuantiti yg sikit o sederhana...org xbg mkn nenas,Sy mkn je pilih yg masak ranum mcm md2..buat jus mkn buah..cuma air gas xelok minum risau kencing manis..sekrg 2nd trimester.. alhamdulillah

Boleh Tp seeloknya time nk dkt beranak dlm 7bulan ke atas Saya tk pasti kelebihan dia apa , cuma yg saya tahu kulit anak jd bersih tu je

depends. try minum sikit dlu, xde rsa pening ke apa, bleh minum la tu

sya minum trimester ke3,

minum sikit dulu

boleh je mnum.

boleh

Boleh