air kelapa

Hye moms..nak tny awl trimester (8week) boleh ke minum air kelapa.. mula2 ada google juga cek.. boleh je.. than da minum klapa.. then tiba2 npk pla artikel lain kata x boleh.. bole miscarriage.. takut la pula.. ada ibu2 sni sma mcm i tak?

2 Balas

Kalau boleh skip dulu.. try minum lepas 12 mggu.. sbb last time sy follow org cakap boleh je..xsampai 2mggu sy minum terus gugur..kalau nak kepastian tanya gynecologists

5y ago

Omg really..? Sorry to hear that. Mcm mna tnda2 u miscarriage ya mum.. may i ask.

Boleh je sis.. Sy minum air kelapa dari awl pregnancy sampai bersalin.. Siap buat coconut shake lagi.. Hihi

5y ago

Nyum sedap nya.. thanks momy,.. risau sy hihi