Paranoid ke Saya?

Awal bulan haritu doktor saya ada bg surt refer untuk jumpa pakar mengenai masalah fibroid saya yang sakit. Doktor syak itu bukan fibroid. Lepas check dengan doktor pakar, dia cakap memang fibroid dan fibroid saya tak sakit sebab takde akar. Fibroid jenis berakar baru sakit. Jd dari start mengandung sampai 15week perut memang on off sakit di bahagian ada fibroid. Kalau sentuh perut, mmg rasa ketulan tu. Jd saya rasa xpuas hati dengan result doktor pakar. Sebab dktor pakar cakap tidak sakit tp saya rasa sakit. Kalau sis semua, apa yang korang buat? Jumpa doktor pakar lain ke? Ke atau sy yg paranoid sgt? Huhuhu

1 Balas

kalau sakit kenapa tak terus terang dengan doctor? awak yg sakit bukan doctor. kena terang dgn detail dkat doctor sampai dia paham awak sakit dekat mana, sakit yg mcam mana, sakit dikawasan mana..