Fibroid ketika kandungan 13minggu

Ada tak ibu yang berpengalaman masa pregnant doktor sahkan ada fibroid? Masa scan dengan pakar hospital scan melalui bawah atas scan atas perut saja ye?

2 Balas

depends juga. mostly atas perut. bawah utk tengok ovarian cyst. puan kena betul2 jaga pemakanan ya. kalau tak fibroid akan membesar. Cuba Google makanan yg perlu dielakkan.

scan perut shja..tpi jgan isau nti bby membesar fibriod tu akan kecut sndri..