User yg kurang ajar!

Awak! Takyeh lah comment kt soalan org klu awk tu rasa perfect sgt. Kita kt sini nk luah perasaan,awk plk yg melebih2 ni knp? Klu rasa soalan tu annoying dan membuat awk rasa muntah pi main jauh2 jgn dsini. Page ni utk ibu2 yg memahami bukan mcm awk suka nk condemn org. Takleh jwp ngn elok? Apa salahnya kau scroll laju dan takyeh jwp. Biadap eh. Ade je org mcm awk ni ye takleh tgh org bahagia eh. SUKA CONDEMN ORANG TAPI GUNA ANON, APAHAL?

21 Balas

Ade bc juga.. Patutnye kite bntu sama bntu.. Xslh pun.. Diorg ade yg bru nk jadi mummy.. Ade yg llnk luahkan perasaan... Xtau kat mane nk luah.. Mungkin di sini cara diorg meluahkan.. Ade jawab yg menyakitkan hati pun ade..xslhkan kite bntu menbntu dlm nie.. Mane tau org lain mudahkan urusan kita.. Allah akan mudahkan urusan kita juga.. Jaga la percakapan kita.. Adab tu jga la.. Berakhlak dengan org.. Nnti org akan berakhlak juga dengan kita.. Semoga dipermudahkan segala urusan bakal momy2 disini.. Dn semoga dikurniakan zuriat dn bakal merasa zuriat di dalam rahim mereka yg masih menunggu.. Percayalah dengan janji allah... Di maha mengetahui setiap hambanya.. Sebarkan kebaikan..

Sabar ye sis biasalah tu memacam ragam ke memacam pembawakan tuh.... X pe sorg je mcm tu yg lain okay je dont worry... Saya suka share sbb saya mengalami bnda sekecik2 smpi sebesar2nya dari awal kandungan sampai habis n smpi lepas deliver lain pulak ceritanya... So bnda tu semua pengalaman perasaan excited jadi ibu... Ajar kita kuat n hormat org... Insyallah... Skrg pun saya mengandung lagi rasa mcm first time je sbb lama sgt dah x mengandung... So pengalaman baru pulak... 🤗☺️ Yg positif je kita serap... Negative kita anggap jela kekhilafan... Maafkan mmg susah tapi lepas memaafkan tu hikmah sgt...

Haah laa ada prasan jugak. Sy ada baca org ni just tnya je tapi dia jawab mcm perli. Lelagi kalau yg tnya tuu 1st time preggy. Yee kita yg baru nk jadi mak ni mmg zero tak tau pape, sbb tu bertanya. Yg dahpengalaman tak salahkan share, org tnya je pun, boleh je kot jawab lelok. Hahaha geram taw

Perasaan awak je kot. Maybe mase die taip utk jawapan pada soalan anda, die pun stress jugak? Jadi awak yg bernama dewasa kene la lebih memahami. Kekadang typing and seeing face to face mmg lain sket bunyik ya. Bak kata org kt bawah nih, positip

Orang panggil tu palatao. Bagi sy dorang ni yang biadap bila jawab soalan tu ada yang tak settle dengan diri dia. Bergaduh dengan suami ke, atau dia tak dapat perhatian sepenuhnya dari keluarga atau suami. Atau, memang perangainya macam gitu. 😂

kalau rase pengalaman.kite bole membantu yg bakal ibu tak salah kalau share...dorg yg frst bby mmg xde pengalaman..so share jela mne² yg bole membantu,kalau rase annoying scroll je laju² tak payah baca..

Biasalah tu sis , kadang tu kita komen baikbaik then dapat balasan macam haram jadah hahaha. Geram jugak . Taktahulah perangai centu tak matang langsung nak jadi mak😝 haih geram

Sma kes cm sy.. Kita tnya soalan baek2 dia maii trjah je.. Last sy maki dia.. Snyap xblas sdah..sbar ja la tmbah2 bln posa nie bykkn brsbar.. Anggap ja org tu xda akal..

bila post cuba lapangkan hati terima komen... terima dengan cara positif. in shaa Allah. tiada sapa baca utk kita selain akal jiwa kita sendiri

Kau blh remove kot bap kt sni x sehati tw apa lge megandung semua x sama muud....#fhm2 lha bap lain org lain pendapat jgn melayan sngt