User yg kurang ajar!

Awak! Takyeh lah comment kt soalan org klu awk tu rasa perfect sgt. Kita kt sini nk luah perasaan,awk plk yg melebih2 ni knp? Klu rasa soalan tu annoying dan membuat awk rasa muntah pi main jauh2 jgn dsini. Page ni utk ibu2 yg memahami bukan mcm awk suka nk condemn org. Takleh jwp ngn elok? Apa salahnya kau scroll laju dan takyeh jwp. Biadap eh. Ade je org mcm awk ni ye takleh tgh org bahagia eh. SUKA CONDEMN ORANG TAPI GUNA ANON, APAHAL?

21 Balas

Kau blh remove kot bap kt sni x sehati tw apa lge megandung semua x sama muud....#fhm2 lha bap lain org lain pendapat jgn melayan sngt