Discharge check kuning baby

Hi aunties ... Umur saya 5 hari, hari ni Hari ni mama saya sangat happy sebab selepas 3 kali check up kuning, saya dah discharge. Kali pertama check 7.9 (day 2) Kali ke dua check 7.4 (day 3) Kali ke tiga check 5.4 (day 5) Petang semalam, tali pusat saya pun dah tanggal. Senang dah mama saya nak mandikan saya lepas ni. Moga baby² aunties juga dipermudahkan urusan checkup kuning yaa...

Discharge check kuning baby
6 Balas

Alhamdulillah..baby saya check kali kedua dah takda..tapi tak tinggi kuning dia masa lahir 😊

5y ago

Allah.. kesiannya.. 😭

Cepat bby trun kuning.. Apa tips ye.. Hehe blh share x

5y ago

Ada kemungkinan boleh Naik balik. Nurse yg dtg lawat kita akan terus pantai kuning baby. Kalau diorg suspek ada kuning, akan advise kita utk checkup semula. Harap² tak lah.. tadi nurse advise terus susukan baby..

Alahai chomey, take care!

Hi newbaby..🤗🤗🤗

Alhamdulillah.. 😊

Hai baby...