38 week 2 day

hari ni dah kena admit wad.....mula2 buat pilihan nak cuba bersalin normal last check up dekat KK beritahu air ketuban banyak dan baby besar....Risiko untuk bersalin Normal....mohon doakan urusan saya dipermudahkan🙏

38 week 2 day
27 Balas

Hi sis, berat baby brapa ye? Smoga selamat bersalin. kalau bdan kurus mmg kne czer ke kalau baby bsar(ketuban banyak) ? Risau sbb sy pn badan krus kecik jek mcm sis. 29weeks berat 47kg jek 😂 setakat ni air ketuban doc ckp cukup² jek. Harap² xde risiko nti takut air ketuban kurang je msa bersalin

semoga dipermudahkan segala urusan sis, urusan sy juga kena paksa bersalin baby kecik , 31/10 mlm admit wad harini pagi 2/11 bby mcm belum ada tanda nk keluar 😁 harap baby xstress saja, kita santai.. sis pun jgn stress2 ya, klau xboleh normal nk buat cemana. pengorbanan seorang ibu

smoga dipermudahkan... ibu² nk tnya ni.. klau air ktuban byk mmg kne czer ke? sy 1st ni.. hritu cek detail scan doc mmg ckp air ktuban byk.. cmne nk buat.. risau sgt nii

semoga dipermudahkan urusan awak ye. btw , nk tanya x sakit ke kena buat cmtu kat tgn ? Ngilu2 sy tgk gmbr tgn awak🥲

1y ago

tak sakit

semoga dipermudahkan urusan mummy ya.. semoga Allah beri kekuatan n selamat semua.. aminn

Semoga dipermudahkan segalanya sis, banyakkan berzikir dan berdoa inshaAllah Allah mudahkan semuanya amin🤲🏻🌹

semoga dipermudahkan urusan sis 😆saya pun coming soon ni tunggu masa jee

semoga dipermudahkan urusan bersalin dan dpt bersalin secara normal ♥️

semoga dipermudahkan urusan sis.aminn... saya pulak yg nervous.

semoga dipermudahkan segalanya urusan...selamat baby dan ibu