Hai nak tanya, kalau dah thu pregnant kena pergi klinik terus ke utk dapatkan tarikh appoiment?

Atau tunggu je 9@10 weeks , skrg bru msuk 5 weeks

20 Balas

sebaiknya call dulu. kk tempat saya 12w baru buka buku pink. nanti dia akan bg tarikh & list doc apa yg kena prepare.

Saya buka buku after confirm scan nampak janin dan heartbeat. Saya book appointment kk waktu 11w.

Sy pergi klinik swasta dlu scan baby.. Lepas tu bru pergi klinik kerajaan ambik appointment ..

pegi jehh sis, cakap nak minta buka buku, dia akan bagi tarikh untk datang klinik seterusnya

6 weeks, check di clinic swasta boleh sudah tu. Should be nampak heartbeat sudah

dkt tmpt sya sya cll dulu kk..depa suruh dtg ikut date dy org bgi..

mesti kena pergi tu..Klau lambat dimarah memang...

sy tahu je pregnant terus g klinik n daftar

Swasta or KK selalunya surug dtg @ 12weeks

Tunggu 9/10 w baru g kk