Berapa lama pantang keguguran?

Assalamualaikum .hai mommy semua .Doc sahkan keguguran masa 6week..Sy terus berpantang sementara tunggu tarikh S&c..tapi sekarang kantung dah keluar sendirinya dan 2 hari dah stop darah..kalau ikut kan Sekarang dah masuk weeks 14 baru kantung keluar sekali dengan ketulan2 darah .dah pergi klinik swasta..cuma tunggu tarikh appoiment untuk jumpa semula dengan hospital ja untuk cek semula..jadi berapa lama nak berpantang ya? #keliru sebab dah 2 bulan berpantang sebenarnya

1 Balas

patut masa kantung dh turun pergi terus hsptl..xperlu tgu appt dah. and actually xperlu pantang pun. just elak benda2 fastfood air manis sahaja.

9mo ago

Sy pergi scan klinik yang selalu follow up. sebab nya hospital tu postpone hari yg sepatutnya kena buat S&C..sebab tu tak pergi hospital.hmm minggu depan baru dapat tarikh appt Semula yg hospital tu