Yang duduk puchong boleh bersalin di hospital cyberjaya tak ?

Atau memang kene hospital serdang ?

1 Balas

Mana2 hospital yang terdekat dengan alamat rumah awak, boleh. Awak puchong area mana? Puchong ni besar. Ni pendapat saya la. Kalau puchong jaya, jauh lah nak ke hospital cyberjaya. Takut tak sempat. Nak pergi sana tu kadang boleh tahan jalan jam. Unless awak ada family yang stay kat cyberjaya okay la. Boleh tumpang duduk sana.

4w ago

Ohh dekat lagi hospital cyberjaya. Dalam 13km dari puchong indah.