Bersalin hospital kerajaan

Hi mommas. Nak tanya, hospital serdang okay tak servis dia? Anyone boleh share pengalaman. And also hospital cyberjaya hanya untuk penduduk cyber sahaja ke?

2 Balas

Sy bersalin hospital serdang zaman 2008&2011 hehe lama dh.. Alhamdulilah ok jew.. Biasa hospital ni mana paling dekat or tempat kita tinggal dia suruh beranak situ..

sy bersalin kt hosp serdang alhamdulillah semua okay n best je. doc okay. nurse okay. mkn okay. masa bersalin bulan 2 2023 aritu pun okay