Hospital Cyberjaya

Hi mommies. Siapa ada pengalaman bersalin di Hospital Cyberjaya. Boleh share Lately ni asek baca kat fesbuk doktor layan teruk kat hospital cyber. Risau pulak rasa sebab biasa pegi hospital serdang je. Tapi sbb cyberjaya lebih dekat dgn rumah igt nak bersalin sana.

2 Balas

2 orang dah kawan saya selamat bersalin dekat situ tahun ni. 2 2 tu jgk ckp doc okay. Nurse2 dkt situ je mulut boleh tahan. Kalau dekat serdang, nurse blh tolong jagakn baby lps kita bersalin, if kita nak tido kjp pon nurse tu blh tlg tengokkn baby. Kalau dkt cyber tu nurse mmg x tgkkn baby. Kita nk rehat lps bersalin pon x ada masa. Semua benda buat sendiri 🙂. Pengalaman saya bersalin di serdang, nurse2 sana semua ok. 😊

Awak stay area mana? Saya ada tengok juga haritu video di tiktok.