Nk tnya, mcm mana sis semua nk kurangkn migrain? Sy sejak pregnant ni kerap sgt migrain

Atasi Migrain

5 Balas

bedrest , klau teruk sgt blh mntk ubat dgn doc https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Tak silap sy tu salah satu tanda hipertensi sis.. sy bgtau nurse&doc dorg bagi panadol ..

2y ago

Sy pon bp rendah .. tapi kadang2 skg sy beli mesin check bp doc suruh bila sakit kepala check je bp .. nanti next appointment cuba sis tanya doc/nurse

Sy tdur ja sis sbb awal lagi kn takut mkn panadol😅😅

kurangkan screen time

ataupun hb low..