late period.

asslm. sy nak tye kalau period lwt 2weeks.. adkh tu tndeny kite da hamil?. bwh prt kdg2 mri cram, kencing pn trse perit sdkit.mohon penjelasan ?

10 Balas

Simptom yang sis bagitau tu macam simptom kencing kotor.. Apapun untuk lebih kepastian sila buat pregnancy test ye.

buat la test upt, baru tau mengandung ke x..kencing sakit tu mungkin kencing kotor..kne mnum air byk2..

xtau.. try upt utk result lg tepat. nk period pon simptom gitu gak lbih kurg

Tanye dlm ni mane org tau, buat la upt sis 😁

Tanda2 pregnant tu ad,ap2 pon buat upt dlu

Wsalam.. Buat pregnancy test 😊

Try UPT lah sis hehe

Buat pregnancy test

Buat upt

Cek upt