anak first

hye moms nak tye kalau lepas kite bersalin agak2 bila kite akan dtg period lagi ea? sye dh 50hari berpantang

12 Balas

Depends hormon kita sis..ade cpt ade lmbt..ade yg sbulan slps darah nifas hbs da period,ade yg setahun lbh baru period...trutama bila fully bf... Jom join group..boleh borak pnjg https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Saya Masa kena induce belon,belon pecah trus kuar darah banyak.habis basah cadar tilam hospital.kuar darah sampai la anak says sebulan baru la darah priod abis

5y ago

Ye ke sis.xtau plak.😂😂trmaksih sis sebb bgtau.kalau x,mati2 ingat drah priod

Saya anak ke2 ni dah 8 bulan tak datang period.. Period saya memang x regular sejak sek menengah lagi..

Sy dulu campur bf & susu formula period dtg setahun 6 bln. 6 bln period pstu pregnant blk ☺️

Sy ank prtama dlu dsebabkan fully breastfeed, dlm 6 bulan x dtg haid .. Sronok juga x dtg haid lama tu

5y ago

Ya hehe.. Psal normal x normal sy x psti tp adik brdik anty2 sy juga bgtu klau fully breastfeed bbulan2 x dtg haid

Ikut badan masing2 sis.. nifas stop dlm masa 2 mggu. Lepastu wktu bby umur 45hari dh period.

Hye. Depends on every mom. Sy dh 7 bulan belum period. Kak ipar sy 2 tahun. Sbb nyusu badan.

5y ago

ok fhm tq sis.. so xd pape la kan

Sy setahun 2bln br period masa ank 1st.. Ank 2nd xbrp ingat tp dlm 8bln gitu xsilap..

Saya period masa baby 4bulan, fully bf 😂

5y ago

sye pn full bf