Salam nak tanya saya 34weeks da .normal ke celah kangkang sakit yg teramat cekang perit mcm period?

Sakit mcm period tu

3 Balas

ya normal. sakit kat pangkal rahim tu sebenarnya. bby kepala dh dekat bawah tgh menekan. nanty makin tinggi weeks, makin sakit lagi. nk tukar posisi tidur, nk agkt kaki pkai sluar mmg perit.. tmpat kencing tu pn rasa sengal mcm kencing tak sabar2 nk kluar.. smpai kena kemut takut terkencing 😅

Normal je tu. Sbab kepala baby kat bawah. Saya 36w ni pun mcm tu. Kadang rasa nak terberak tp tak pun sbnarnya. Kat bawah ni rasa mcm ade tekanan je. Angkat kaki nak pakai sluar mmg payah.

Normal sis. Saya 35w4d ni nak pakai seluar pun sakit, nak duduk bersila dekat bawah pun sakit, nak ubah kedudukan masa tido pun sakit situ 😅