sakit dan ngilu

sy hamil 6week..sy kencing terasa ngilu sngat2..da kerap ke tandas utk membuang air..tp lepas kencing terasa perit dan pedih..knpe ye..xleh tahan ngilu dan pedih tu..dan bwh perut sy trase sakit.

1 Balas

Sy pun sma...pernah rsa mcm tu msa 6w..sy amalkan mnum air msak byk2...alhamdulillah smpai skrang dh ok..klau sis rsa xjd sis kna jmpa dokt tkut kena jangkitan kuman..nti doktor bg ubt n sarankan mnum air msak byk.

5y ago

Yeke...kna p jmpa dok tu sis...hrap sis cpt sembuh ya