Supplement untuk hamil

asslm, sy dah kawin 1thun msih blm dkurniakn zuriat...supplement ape y sy patut ambil ye ..?

14 Balas

Folic tu memang 3bulan sebelum kawen lagi dah kena amalkan. Sis blend susu dgn biji ganjil kurma. Folic & susu tu share dgn suami. Amal surah maryam ayat 1-12, alwaqiah, buat opk cari subur. Saya ada share tips masa saya ttc kat profile. Boleh baca & boleh cuba ikut mana nak 🥰

Tak tau nak cakap sis. Cuma sebelum ni sy cuma amalkan acid folic yang jenis appeton tu. Susu kurma. Dah pergi jumpa doktor?

5y ago

Oh period sekejap eh. Try buat upt lah. If nevative jugak, jumpa doktor, minta pndangan. Nanti dia akn consult sis. Kawan sy ad 0ergi jumpa doktor jugak macam ni. Semoga ada r3zeki u tuk sis. Amin 💞

Folic acid atau better jumpa dr. Sis dgn husb kena la dua2 check kalau takde pape dr akan suggest sesuatu

Kalau tiada masalah period, cuba kerapkan masa bersama suami. Boleh meningkatkan kesuburan juga

Jus mamariam pwon ble.... Mamahope pwon ada... Enerjex utk lelaki pwon ble... Ikhtiar ja

moga dipermudah dan dikurniakan rezeki zuriat yang comel comel soon 🤲🏻❤️

Ambik folic acid sis. And try laa ikhtiar madu ajaib turkey. InshaAllah

Try Srasee.. Kalau nk tau lebih lanjut, wassap ye.. 019-8872247.. InshaAllah

Boleh Cuba niy sis...ramai testimoni yg berjaya.. alhamdulilah rezeki..

Amik madu ajaib sis or sapu Furmon cream..