ttc

Hye semua , sy dh 8bln berkahwin msih Blum dkurniakn zuriat , piriod teratur .. perlukah sy pergi check doktor ? Atau masih awal lagi ... Sy dh ta than bila org tnya dh ad bby ke ? Lpstu mak asyik sebut nama akk sdra kebetulan akk sdra kawin sebuln slps sy berkahwin dn sdh ad baby. Tlong sy pls ?

4 Balas

Banyak kn bersabar sis.. mulut org kita tak dapat nak tutup. Setahun pertama ni sis boleh cuba amalkan pemakanan herba (buah zuriat, kurma muda), pemakanan yg sihat. Rezeki tak kan tertukar sis.. sabar yee.. Sbb sya pun menanti zuriat hingga tahun ke 3 perkahwinan baru pregnant. 🙂

5y ago

Ok.. sama2 sis😉

Sy cukup fhm perasaan sis. Bila org asyik bertanya. Saya dh setahun lebih masih menanti. Ada rezeki masih bulan 9 tahun lps tapi sekejap je. Tahun ni tgh cuba lagi. Insya allah sis. Sy doakan kita sama2 hamil tahun ni.

5y ago

Amin. Mudhn ad rezeki kita.

Sy faham perasaan sis. Sy doakan sis cpt2 dikurniakan zuriat. Aamin. Sy pun 9 bln berkawin bru dikurniakan zuriat tapi rezeki tak panjang sy keguguran.

5y ago

Aminn ... Mudh mudhn ade rezeki. Semoga sis sabar ye

Boleh je kalau nak cek. Pergi klinik/hospital swasta yg betul2 untuk o&g.