Supplements bf

Hi. Mommy2 ambil supplement ape time bf?? Sy makan neurogain PB shj..

3 Balas

masa 1st baby sy makan milk booster innate lactea. tujuan utk support journey penyusuan susu ibu. sebab 1st baby sy epmom 2nd baby sy xde makan apa2 supplement. alhamdulillah skrg usia baby dh 11bulan ++ masih still breastfeed

Saya takde ambil apa2 supplement. Last supplement yang saya ambil selepas bersalin tu je sebab gynae prescribed masa discharge

sy tak makan apa2 supplement, anak now 1y½ masih bf takde susu lain