Tips

Salam.. Boleh bagi tips cepat hamil?dari segi cara pemakanan atau supplement. Sy dah kahwin dlam 1thun lbih tp blum ade rezeki lgi

6 Balas

Makan b-complex shaklee, dia ada kandungan acid folid. Saya amalkan sejak dara lagi, alhamdulillah. 2 minggu lepas nikah, saya di sahkan hamil 😊

4y ago

Alhamdulillah, untung rezeki awal.. Terima kasih kongsi.. Doakan saya jgk😊

saya amalkan madu wawa zainal :) 3 botol alhamdulillah lekat dan bantuan opk

4y ago

goodluck sis 😘

Saya ambk asid folik 3 bln,hbis je trus lekat alhmdulillah..skng da 35w

1y ago

asid folik bukan untuk subur ya tp utk topup keperluan asid folik dlm badan kita sebelum hamil.

Try urut kesuburan. Minta pasangan sekali pergi urut.

4y ago

Insya allah.. Terims kasih awak😊

Try cek opk

4y ago

Bru nk try lepas period. Doakan saya.. 😊terima kasih awak..

Try cek opk

4y ago

Baru nk try lepas period, terima kasih awak😊