supplement tambahan ketika hamil..

salam kwn2...saya nak tnya la..kwn2 kat sini ade ambil supplement tambahan ketika hamil?saya nak tau supplement ape,fungsi, dan masa kandungan brape bulan start ambil?saya skang da masuk 20weeks..tq in advanced semua...??

2 Balas

Sy x de ambik supplement tmbahan. Hanya mkn obimin yg KK bg. Selain tu, bnyak mkn buah n minum air masak/ susu. Kalau sis nk makan supplement, please dptkan advice doktor dulu.

5y ago

Saya pon skang mkn obimin je..tp bila org2 sekeliling dok tnya nape tak ambil supplement tambahan..saya pon x tau nak jwb ape

Sis dah buka buku pink ke belum?

5y ago

Saya skrang tgh consume obimin sis dr KK..saya just tnya if ade ibu2 kat sini ambil supplement tambahan lain yg beli sendiri kat farmasi...tu je..😅